Monday, 29 April 2013

Peluang Baik Untuk Anda

AMG International Group of Companies ditubuhkan pada 1 Mac, 2013, kami menyediakan peluang untuk orang-orang yang berminat untuk mewujudkan usahawan yang berjaya dengan kami.
Pengurusan AMG International adalah sebuah pasukan gabungan profesional berpengalaman dari sektor perniagaan yang berbeza di kalangan negara.
Kami menyediakan pelbagai pilihan produk seperti produk kesihatan, kosmetik dan barang kemas berkualiti untuk lelaki dan wanita.
Kita juga mengadakan seminar dan memberi bimbingan dan pendidikan keusahawanan kepada rakyat dan negara-negara lain membantu mereka bersedia untuk menghadapi dunia perniagaan yang sebenar. Adalah menjadi tanggungjawab kita untuk memastikan bahawa semua ahli keluarga AMG-International mempunyai bimbingan yang cukup dan pengetahuan sebelum menghadapi halangan dan rintangan mereka untuk menjadi nyata.
Kami mengucapkan tahniah kepada bakal usahawan untuk berjaya bersama-sama dengan kami, ke arah masa depan untuk mencipta pendapatan yang baik dan jutawan di AMG Antarabangsa

0 comments:

Post a Comment